written and directed by Chris Kar

31 Δεκεμβρίου 2009

10 τρόποι για να σας παρατήσει η γκόμενα και οι φίλοι και να σας πετάξουν έξω απ΄το Club

Αν δεν ακολουθήσατε τις συμβουλές μας και τελικά καταφέρατε να μπείτε στο club, μην ανησυχείτε. Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος, σας παρουσιάζουμε τους τρόπους για να σας παρατήσει η γκόμενά σας, να σας φτύσουν οι φίλοι σας και, φυσικά, να σας πετάξουν έξω, με τις κλωτσιές.
  • Αλλάξτε, συνεχώς, τις παραγγελίες σας, στο μπάρμαν. Ζητήστε του ποτά που δεν έχετε ξαναπιεί, επικίνδυνους συνδυασμούς και κοκτέιλ δική σας επινόησης, με όσο το δυνατόν περισσότερα συστατικά (αν είναι και δυσεύρετα πχ. σαφράν, ακόμη καλύτερα). Αλλάξτε τα ονόματα των γνωστών ποτών, με άλλα δικά σας και κάντε μεγάλη φασαρία αν σας ρωτήσει: ¨Ποιό εννοείτε;¨. Γυρίστε πίσω το ποτό αν είναι σε χαμηλό ποτήρι, το ίδιο κι αν είναι σε ψηλό. Απαιτήστε να ανοίξουν καινούριο μπουκάλι κάθε φορά που τους ζητάτε ένα ποτό. Κάντε ότι γνωρίζετε από καλό ουίσκι και απαιτήστε μάρκα που ξέρετε ότι είναι αδύνατο να υπάρχει στο μαγαζί. Στην απίθανη περίπτωση που σας πει ο σερβιτόρος ότι υπάρχει, αλλάξτε του αμέσως την παραγγελία με κάτι απ΄τα παραπάνω. Ό,τι κι αν σας απαντήσει, καλό ή κακό, πείτε του πως είναι άσχετος.
  • Πειράξτε τις γκόμενες των άλλων. Για να γίνει ακόμη πιο πετυχημένο, βρείτε την παρέα που υπάρχει μόνο μια κοπέλα και πολλοί που τη συνοδεύουν. Ακόμα καλύτερο, αν συνοδεύεστε και το κάνετε μπροστά στη δικιά σας. Όταν εκείνη σας βρίσει, απαντήστε πως: ¨Έτσι είναι ο... (βάλτε το όνομά σας). Ελεύθερο πουλί¨ και χαζογελάστε με σάλια.
  • Παραγγείλτε ακριβά ποτά, πολλά σφηνάκια και ό,τι άλλο θέλετε. Μετά βάλτε την κοπέλα να πληρώσει, λέγοντας σοβαρός: ¨Έ, σήμερα θα κεράσεις εσύ, μωρό¨ (χωρίς ¨μου¨ και χωρίς ερώτηση). Αν το θεωρήσει αστείο, δείξτε της πως δεν έχετε λεφτά (έξτρα πόντοι, αν στ΄αλήθεια δεν έχετε). Αν αρνηθεί, μουτρώστε υπερβολικά και σταματήστε να της μιλάτε, ενώ συνεχίστε να την κοιτάζετε, επίμονα και θυμωμένα.
  • Κάντε μεγάλη φασαρία στον μετρ, που δε σας βρήκε το τραπέζι που θέλατε. Κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε τι πάει να πει: ¨Δεν έχετε κλείσει τραπέζι και είναι Σάββατο βράδυ.¨ Πείτε του πως δε σας έχει ξανασυμβεί ποτέ (τονίστε τη λέξη φωνάζοντάς τη συλλαβιστά, πολύ κοντά στο πρόσωπό του) και υποστηρίξτε, ανοίγοντας πολύ το στόμα, πως ¨στην Άρτα που πήγαινα, δεν ήταν έτσι¨. Κάντε πως δεν πιστεύετε πως είναι ο μετρ και επιμείνετε πως θέλετε να μιλήσετε στον αληθινό μετρ. Εκείνον που είχατε δει στη διαφήμηση...
  • Ξεκουμπώστε το πουκάμισό σας (ή σκίστε το καλύτερα) και αρχίστε να το γυρνάτε γύρω-γύρω, τρομακτικά γρήγορα, στον αέρα ενοχλώντας τους γύρω σας. Κάντε καραγκιοζιλίκια, συρθείτε στο πάτωμα, χοροπηδήξτε άτσαλα και πατήστε δύνατά όσους μπορείτε. Κουνήστε σπαστικά, και σε έκταση, τα χέρια σας και ρίξτε τα ποτά των άλλων πάνω τους, δήθεν πάνω στο χορό. Αρχίστε να χορεύετε στο ρυθμό του flashdance, στα χαλαρά τραγούδια, και κάντε κινήσεις ¨ρομπότ¨ όσο συχνότερα μπορείτε.
    • Σε τραπέζι με παρέα, ενώ έχετε πάρει μπουκάλι, αρχίστε να βάζετε υπερβολική ποσότητα ποτού στο ποτήρι σας, μέχρι να ξεχειλίσει. Στη συνέχεια, ρίξτε, εμφανώς επίτηδες, το γεμάτο ποτήρι κάτω και ξαναγεμίστε. Παρατηρήστε το ύφος τους. Αρχίστε να πετάτε πάνω τους με δύναμη μισολιωμένα παγάκια, ρίχνοντας μαζί και ποσότητες νερού. Δείξτε να το διασκεδάζετε υπερβολικά πολύ, ενώ οι άλλοι θα παραμένουν σοβαροί. Αν σας πετάξει, εσάς, κανένα παγάκι, κάποιος, κάντε μεγάλη φασαρία και αποκαλέστε τον δυνατά ¨μαλάκα¨, ασχέτως φύλου.
    • Ριχτείτε εντελώς ωμά, στις χορεύτριες του μαγαζιού. Μόλις αρχίσουν να σας τραβάνε οι μπράβοι, φωνάξτε πως εκείνη σας είχε ¨γδύσει με τα μάτια της¨. Ακόμη καλύτερα, πως ήταν πρώην σας και σας προκαλούσε. Κάντε παρατηρήσεις για το ότι τις ντύνουν πρόστυχα. Κάντε μαγκιές στους ανθρώπους του μαγαζιού χωρίς προφανή λόγο. Δημιουργήστε κόντρες με εκείνους που μόλις έχετε δει. Κάντε όλο το μαγαζί να σας κοιτάει. Χωρίς προφανή λόγο.
    • Κάντε πως γνωρίζεστε με τους πάντες. Πήγαινε και χτύπα φιλικά στην πλάτη όποιον βλέπεις και ρώτα τον αυθαίρετα ¨τι κάνει η γυναίκα σου;¨ ιδιαίτερα αν συνοδεύεται. Δεν θα προλάβεις να το κάνεις πάνω από 3 φορές.
    • Άρχισε να δίνει παραγγελιές στον Dj. Συνεχώς. Από τελειωμένα σκυλάδικα μέχρι Μπετόβεν (απαραιτήτως, ζήτα το ¨Σήκωσέ τό¨ από το euro 2004). Αφού συνεχίσει να σε αγνοεί, ξεκίνα να του πειράζεις τα μηχανήματα. Ρίξε κάτω τα cd και βγάλ΄του τα ακουστικά ¨για να ελέγξεις κάτι¨. Και άρχισε να του δίνεις συμβουλές. Πολλές συμβουλές.
    • Αν είσαι νεόπλουτος χωριάτης, φαντασμένος χορευτής, μεθύστακας και λεβεντομαλάκας, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Just be yourself.