written and directed by Chris Kar

25 Ιανουαρίου 2010

Ο τυφώνας Κατ(ε)ρίνα

Το άστρο της Κατερίνας Στικούδη φέτος λάμπει. Όχι ότι και πέρυσι δηλαδή ήταν σβηστό, αλλά η φετινή σεζόν μοιάζει να είναι η χρονιά της. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η Κατερίνα εκτός από υπερβολικά sexy είναι και υπερβολικά έξυπνη. Αφού ο καθένας κρίνεται απ΄τις επιλογές του, τότε θα πρέπει να θεωρείται ήδη επιτυχημένη. Ενώ για άλλες ο τίτλος της Μις Ελλάς είναι ο προορισμός, για την Κατερίνα είναι η αρχή μιας τηλεοπτικής καριέρας. Εκτός απ΄το Mega Star, φέτος στα Guinness World Records αντιμετωπίζει ανθρώπους που κρατούν την αναπνοή τους 19 λεπτά και άλλους που κόβουν καρπούζια, με σπαθί, στην κοιλιά μια κοπέλας, κρατάει σαν μωρό στην αγκαλιά της τον, περίπου 60 πόντων, κοντύτερο άνθρωπο του κόσμου και αφήνεται στο ¨μαστίγωμα¨, μπροστά στην κάμερα, από έναν επαγγελματία. Και όλα αυτά χωρίς να χάνει ποτέ το χιούμορ της και το κέφι της. Είναι τόσο όμορφη, επειδή ακριβώς δεν ¨το παίζει¨ και έχει πετύχει αυτό που ελάχιστα μοντέλα στο παρελθόν κατόρθωσαν. Να γίνει συμπαθητική. Είναι εκείνη που θα παρουσίαζες στη μάνα σου για το χαρακτήρα της και στους κολλητούς για την ομορφιά της. Εκείνη με την οποία θα έπινες μπίρες χαλαρά χαζογελώντας και εκείνη με την οποία θα έτρωγες σε ακριβό εστιατόριο, την ώρα που θα είχες βυθιστεί στα μάτια της.
Γι΄αυτό και θα μπορούσε με άνεση να παρουσιάζει ακόμα και το πρωϊνό του Mega. Γιατί μπορεί να απευθύνεται σε όλους. Στους άντρες που σ΄αυτήν βλέπουν τη γκόμενα των ονείρων τους, στις γυναίκες που επιτέλους υπάρχει κάποια που να τους μιλάει όπως θέλουν και δε θυμίζει τις αφελείς απορίες της Μενεγάκη, όπως η Δούκισσα Νομικού, ούτε μιλάει ακατάπαυστα όπως η Κατερίνα Καινούριου. Ακόμα και στις πεθερές που στο πρόσωπό της βλέπουν τη νύφη που θα ήθελαν για το γιο τους. Στη πρόσφατη συνέντευξή της στο Esquire είχε δηλώσει: ¨Εγώ δεν καπνίζω, ούτε πίνω. Ξέρεις, δεν τα χρειάζομαι για να κάνω κέφι. Έχω κέφια από μόνη μου.¨ Και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Παρουσιάζει με τέτοια άνεση που απορείς αν αυτή κοπέλα είναι χρόνια στην τηλεόραση. Κι όμως, απλώς ¨το έχει¨. Από το βίντεο κλιπ ¨Τώρα¨ όπου εμφανίζεται με εσώρουχα και ψηλοτάκουνα και τις εμφανίσεις με μπικίνι στο καλοκαιρικό Mega Star, μέχρι τα βραδυνά στράπλες, η Κατερίνα Στικούδη δείχνει πως όταν η ομορφιά συνδυάζεται με την απλότητα, τότε το κορίτσι της διπλανής πόρτας (ή μάλλον το εκθαμβωτικό κορίτσι με το απίστευτο σώμα) μπορεί εκτός από Μις Ελλάς να γίνει και σταρ της τηλεόρασης.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Είμαι δάσκαλος στο 75ο δημοτικό σχολείο Αθήνας. Πέρυσι το καλοκαίρι γνώρισα μια διπλανή μουνάρα και την αγάπησα παράφορα. Απώτερος σκοπός ο γάμος. Είναι στενή φίλη της Γιάννας Βρούτση.

Unknown είπε...

Άλλα ονόματα: Αιμιλία Βουμβάκη, Αιμιλία Ηλιοπούλου,κ.λ.π...

Unknown είπε...

¨Μια γυναίκα επιτέλους ρε παιδιά¨...